Innovatieve taxatie- & aanbestedingsmodule

Dé digitale oplossing voor het taxeren én verhandelen van uw auto’s

Inloggen Meer over Carcollect

Veelzijdig en compleet

Taxeren en verhandelen Een unieke combinatie

CarCollect biedt met haar nieuwste taxatie- en aanbestedingsmodule dé digitale oplossing voor het taxeren én verhandelen van uw auto’s.

De combinatie van taxeren en verhandelen maakt CarCollect uniek. Door koppelingen met auto data leveranciers, digitale taxatiesystemen,en het veilingplein, bedrijfsvoorraden etc , heeft het u als autobedrijf, dealerholding of leasemaatschappij alle facetten in eigen beheer. Het verrijken van de eigen auto data, tot en met taxeren,vrijwaren en factureren!

Wat kan CarCollect voor u als handelsrelatie betekenen?

Via CarCollect ontvangt u alle benodigde data van de auto, diverse foto’s en eventuele schadefoto’s direct op uw smartphone, of in uw mailbox. Via deze eenvoudige online oplossing communiceert u de door u gewenste bieding terug! Nadat de auto aan u is toegewezen is het mogelijk om de auto via de CarCollect te vrijwaren, elektronisch te betalen en de keuze voor transport te bepalen.

Wat kan CarCollect voor u als autobedrijf / dealerholding betekenen?

Door diverse koppelingen met digitale partners, is het mogelijk om al uw taxaties en ingeruilde handelsauto’s vanuit één website te bedienen. Het systeem beheert zelfs de transporten van de handelsauto’s naar uw relaties en draagt zorg voor digitale betalingen, rechtsreeks vanaf handelsrelaties naar uw bankrekening.

De gegevens om de auto’s te vrijwaren worden eveneens gecommuniceerd naar uw afnemer, zodat er geen inefficiente contacten meer behoeven plaats te vinden!

Wat kan CarCollect voor u als leasemaatschappij betekenen?

Het in eigen beheer opnemen van de einde contract auto’s heeft bijzonder veel voordelen. Het laten taxeren door diverse marktpartijen geeft u garantie op de maximale prijs voor uw auto!

Adverteren op uw eigen remarketing site? Een simpele druk op de knop draagt er zorg voor dat de auto zichtbaar wordt op al de door u gewenste portals!

Screenshots

Functies

 • Het complete traject

  Het volledig traject van het taxeren van de in te ruilen auto door de verkoper (of de einde contract auto door de medewerker van de leasemaatschappij) tot aan het betalen door de handelsrelatie en het transporteren door het transportbedrijf, wordt volledig geautomatiseerd aangestuurd door de CarCollect module.

  Het opvragen van biedingen bij al uw handelsrelaties en diverse taxatiebureau’s is eenvoudig te realiseren door 1 druk op knop!

  Door middel van intelligente koppelingen met oa uw bedrijfsvoorraad en betalingsmogelijkheden, beheert u alles overzichtelijk en vanaf achter uw tablet of pc.

 • Device onafhankelijk

  CarCollect is ontwikkeld als ‘responsive website’ waardoor CarCollect vanaf ieder willekeurig device te benaderen is. Om CarCollect te kunnen gebruiker hoeft geen (besturingssysteem) specifieke applicatie te installeren op het device, de standaard internet webbrowser is voldoende. CarCollect is dan ook geschikt voor iedere willekeurige tablet, smartphone, desktop of laptop!

 • Taxeren en verhandelen in één oplossing

  CarCollect biedt één integrale oplossing voor het taxeren en verhandelen van auto’s tot en met de administratieve afhandeling. Het taxatie-, biedings- en verhandelproces, het aanbieden en verhandelen en de administratie afhandeling is volledig geautomatiseerd waarbij de diverse processen naadloos in elkaar overlopen.

 • Optimaal gebruikersgemak

  Carcollect is ontwikkeld door en voor autobedrijven waarbij gebruikersgemak, procesintegratie en –beheersing de basis vormen van de toepassing. CarCollect fungeert als workflow waarbij gebruikers simpelweg door het proces worden geleid. De workflow garandeert een efficiënte en correcte afwikkeling van het proces en signaleert als een processtap niet volledig is afgewerkt of actie moet worden ondernomen.

 • Persoonlijk dashboard

  Ieder gebruiker, van verkoper tot handelaar, van administrateur tot veilingmeester, heeft zijn eigen Persoonlijk dashboard. Hierin wordt weergegeven wat de status is van de tot zijn verantwoording behorende auto’s. Moet er nog een vrijwaring worden ingeleverd of moet er nog een extra bieding worden aangevraagd? Moet de handelaar een bericht krijgen dat de auto later wordt geleverd? Door het persoonlijk dashboard stuurt iedere gebruiker zijn auto’s op een efficiënte wijze aan!

Contact